Mainostoimisto Värikäs

Eazy-ruokailusuojan hoito-ohjeet

 

Eazy-ruokailusuojan ainutlaatuiset ominaisuudet

Eazy-ruokailusuoja on valmistettu kokonaan helppohoitoisesta polyesteristä. Kankaan materiaali on likaa hylkivää. Kuitenkin se näyttää ja tuntuu oikealta kankaalta.

Pääset eroon tahroista silmänräpäyksessä

Nesteet

Mikään ei jätä tahroja. Imeytä vain neste kuivaan liinaan tai paperiin. Pyyhi kostealla liinalla tarvittaessa.

Ruoka- ja rasvatahrat.

Poista hillo, ketsuppi tai kastike liinasta irti lusikalla tai veitsellä. Pyyhi tarvittaessa kostealla liinalla (ilman puhdistusaineita), mutta älä hiero tahraa voimakkaasti.

Kuivunut tahra.

Tahrat tulisi poistaa tuoreeltaan, mutta jos tahra on ehtinyt kuivua, kuivuneen tahran poistat kätevimmin suihkuttamalla (esim. suihkepullosta) pelkkää vettä tahralle tai likaantuneelle alueelle, annat vaikuttaa joitakin minuutteja ja pyyhit sen jälkeen kostealla liinalla. Mikäli tämä ei tehoa, kokeile miedolla käsitiskiaineliuoksella.

Helppo puhdistaa. Pesunkestävä.

Peseminen

Pese aina vain keskenään samanvärisiä samassa koneellisessa. Eazy-ruokailusuojan värit eivät haalistu pesussa, mutta saattavat ensimmäisissä pesuissa päästää väriä. Voit pestä Eazy-ruokailusuojan pesukoneessa 40 tai 60 asteessa. Varo kuitenkin käyttämästä liikaa pesuainetta, sillä tämä saattaa haitata likaa hylkivän pinnan toimivuutta. Jos näin tapahtuu, huuhtele pöytäliina runsaalla vedellä ja silitä se kuumalla höyryllä. Älä käytä huuhteluaineita tai valkaisuaineita. Ei kemiallista pesua. Kevyt linkous on sallittu, mutta se ei ole välttämätöntä. Rasvatahroihin voit käyttää happipohjaista tahranpoistoainetta (ei klooria sisältäviä). Kuumemman eli 60 asteen pesun jälkeen kangas vaatii samalla tavoin silityksen kuin esim. puuvilla- tai pellava.

Kuivaus

Eazy-ruokailusuoja kuivuu erittäin nopeasti. Ripusta vain se kuivumaan tai laita hetkeksi kuivuriin.

 

Älä käytä kyllästeaineita. Likaa hylkivä ominaisuus säilyy kauemmin, kun höyrysilität tuotetta kevyesti silloin tällöin.

Mikäli lian hylkimisominaisuus heikkenee pitkäaikaisessa käytössä, höyrysilitä nurjalta puolelta matalalla lämpötilalla. Näin ominaisuus palautuu.