Mainostoimisto Värikäs

Hoito-ohjeet Eazy-pöytäliinalle

Likaa hylkivä
Lähes silittämättä siisti
Edullinen käytössä

EAZY- PÖYTÄLIINA ON VALMISTETTU KOKONAAN HELPPOHOITOISESTA POLYESTERISTÄ. PÄÄSET EROON TAHROISTA HELPOSTI!

-NESTEET: Punaviiniä, kahvia tai limsaa! Imeytä vain neste kuivaan liinaan tai paperiin. Pyyhi kostealla liinalla tarvittaessa.

-RUOKA: Poista hillo, ketsuppi tai kastike liinasta irti lusikalla tai veitsellä. Pyyhi tarvittaessa kostealla liinalla (ilman puhdistusaineita!), mutta älä koskaan hiero tahraa.

-RASVA: Rasvatahrat. Niistä pääset parhaiten eroon puhtaalla kostealla liinalla. Mikrokuituliinat ovat erityisen tehokkaita. Toimi kuten ruokatahrojenkin kanssa.

-KUIVUNUT TAHRA: Kuivuneen tahran poistat kätevimmin suihkuttamalla(esim.suihkupullosta) pelkkää vettä tahralle tai likaantuneelle alueelle, annat vaikuttaa joitakin minuutteja ja pyyhit sen jälkeen kostealla liinalla. Myös laimeaa tiskiaineliuosta on mahdollista käyttää.

HELPPO PUHDISTAA.

PESEMINEN: Voit pestä EAZY-pöytäliinan pesukoneessa. Pesu 40 asteessa riittää. Parhaan pesutuloksen saamiseksi käytä pesuainetta alhaisissa lämpötiloissa pestäessä. Varo kuitenkin käyttämästä liikaa pesuainetta, sillä tämä saattaa haitata likaa hylkivän pinnan toimivuutta. Jos näin tapahtuu, huuhtele pöytäliina runsaalla vedellä ja silitä se kuumalla höyryllä. Älä käytä huuhteluaineita tai klooripohjaisia valkaisuaineita tai kemiallista pesua. Happipohjaiset tahranpoistoaineet ovat sallittuja. Kevyt linkous on sallittu, mutta se ei ole välttämätöntä.

KUIVAUS: EAZY-pöytäliina kuivuu erittäin nopeasti. Ripusta vain se kuivumaan tai laita hetkeksi kuivaimeen.

HOITO-OHJEET: Älä käytä kyllästeaineita. Liinan ominaisuudet säilyvät kauemmin,kun höyrysilität liinaa kevyesti silloin tällöin. Mikäli lian hylkimisominaisuus heikkenee pitkäaikaisessa käytössä, silitä liina nurjalta puolelta. Näin ominaisuus palautuu. Huomautus: Aivan kuten tavallisetkin kankaat, myös EAZY-kangas saattaa haalistua aurigossa.